Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g960g1334kcal182.4g0g67.2g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka720g497kcal28.8g79.2g5.8g22.3g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g480g1613kcal38.4g340.8g10.6g22.6g
Lihaliemikuutio Maggi24g67kcal2.2g1.7g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g7022kcal503.6g843.4g178.2g89.8g
Valittu annoskoko2184g3511kcal251.8g421.7g89.1g44.9g
Annoskoko puolitettuna1092g1756kcal125.9g210.9g44.6g22.5g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988