Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g100g139kcal19g0g7g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka75g52kcal3g8.2g0.6g2.3g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g50g168kcal4g35.5g1.1g2.3g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g731kcal52.4g87.8g18.6g9.2g
Valittu annoskoko228g366kcal26.2g43.9g9.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna114g183kcal13.1g22g4.7g2.3g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988