Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1120g1557kcal212.8g0g78.4g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka840g580kcal33.6g92.4g6.7g26g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g560g1882kcal44.8g397.6g12.3g26.3g
Lihaliemikuutio Maggi28g78kcal2.5g2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5096g8193kcal587.4g984g207.6g104.6g
Valittu annoskoko2548g4096kcal293.7g492g103.8g52.3g
Annoskoko puolitettuna1274g2048kcal146.9g246g51.9g26.2g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988