Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1280g1779kcal243.2g0g89.6g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka960g662kcal38.4g105.6g7.7g29.8g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g640g2150kcal51.2g454.4g14.1g30.1g
Lihaliemikuutio Maggi32g90kcal2.9g2.2g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5824g9363kcal671.4g1124.4g237.6g119.8g
Valittu annoskoko2912g4682kcal335.7g562.2g118.8g59.9g
Annoskoko puolitettuna1456g2341kcal167.9g281.1g59.4g30g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988