Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1440g2002kcal273.6g0g100.8g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka1080g745kcal43.2g118.8g8.6g33.5g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g720g2419kcal57.6g511.2g15.8g33.8g
Lihaliemikuutio Maggi36g101kcal3.2g2.5g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6552g10534kcal755.2g1265g267g134.6g
Valittu annoskoko3276g5267kcal377.6g632.5g133.5g67.3g
Annoskoko puolitettuna1638g2633kcal188.8g316.3g66.8g33.7g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988