Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1600g2224kcal304g0g112g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka1200g828kcal48g132g9.6g37.2g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g800g2688kcal64g568g17.6g37.6g
Lihaliemikuutio Maggi40g112kcal3.6g2.8g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g11704kcal839.2g1405.6g296.8g149.6g
Valittu annoskoko3640g5852kcal419.6g702.8g148.4g74.8g
Annoskoko puolitettuna1820g2926kcal209.8g351.4g74.2g37.4g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988