Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g200g278kcal38g0g14g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka150g104kcal6g16.5g1.2g4.6g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g100g336kcal8g71g2.2g4.7g
Lihaliemikuutio Maggi5g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g1463kcal104.8g175.6g37g18.6g
Valittu annoskoko455g732kcal52.4g87.8g18.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna228g366kcal26.2g43.9g9.3g4.7g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988