Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g240g334kcal45.6g0g16.8g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka180g124kcal7.2g19.8g1.4g5.6g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g120g403kcal9.6g85.2g2.6g5.6g
Lihaliemikuutio Maggi6g17kcal0.5g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g1756kcal125.8g210.8g44.4g22.4g
Valittu annoskoko546g878kcal62.9g105.4g22.2g11.2g
Annoskoko puolitettuna273g439kcal31.5g52.7g11.1g5.6g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988