Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g280g389kcal53.2g0g19.6g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka210g145kcal8.4g23.1g1.7g6.5g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g140g470kcal11.2g99.4g3.1g6.6g
Lihaliemikuutio Maggi7g20kcal0.6g0.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1274g2048kcal146.8g246g52g26.2g
Valittu annoskoko637g1024kcal73.4g123g26g13.1g
Annoskoko puolitettuna319g512kcal36.7g61.5g13g6.6g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988