Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g320g445kcal60.8g0g22.4g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka240g166kcal9.6g26.4g1.9g7.4g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g160g538kcal12.8g113.6g3.5g7.5g
Lihaliemikuutio Maggi8g22kcal0.7g0.6g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g2341kcal167.8g281.2g59.2g29.8g
Valittu annoskoko728g1170kcal83.9g140.6g29.6g14.9g
Annoskoko puolitettuna364g585kcal42g70.3g14.8g7.5g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988