Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g360g500kcal68.4g0g25.2g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka270g186kcal10.8g29.7g2.2g8.4g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g180g605kcal14.4g127.8g4g8.5g
Lihaliemikuutio Maggi9g25kcal0.8g0.6g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1638g2633kcal188.8g316.2g67g33.8g
Valittu annoskoko819g1317kcal94.4g158.1g33.5g16.9g
Annoskoko puolitettuna410g658kcal47.2g79.1g16.8g8.5g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988