Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g40g56kcal7.6g0g2.8g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka30g21kcal1.2g3.3g0.2g0.9g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g20g67kcal1.6g14.2g0.4g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g293kcal21g35.2g7.2g3.6g
Valittu annoskoko91g146kcal10.5g17.6g3.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna46g73kcal5.3g8.8g1.8g0.9g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988