Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g400g556kcal76g0g28g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka300g207kcal12g33g2.4g9.3g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g200g672kcal16g142g4.4g9.4g
Lihaliemikuutio Maggi10g28kcal0.9g0.7g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g2926kcal209.8g351.4g74.2g37.4g
Valittu annoskoko910g1463kcal104.9g175.7g37.1g18.7g
Annoskoko puolitettuna455g732kcal52.5g87.9g18.6g9.4g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988