Kanamakaroonilaatikko
Kana paistetaan pannulla kypsäksi.
Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.
Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.
Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.
Uuni 200C ja puoli tuntia.
Tulee nopeasti ja helposti.
Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.
Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.
Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa
Succubus