Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g170g870kcal15.1g49.6g68g10g
Voi, 1 tl, 5 g120g876kcal1.2g1.2g96g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton15g48kcal3.5g1.6g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 120g171kcal15g0.4g12.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g4991kcal75.6g124.6g463.8g20g
Valittu annoskoko580g2496kcal37.8g62.3g231.9g10g
Annoskoko puolitettuna290g1248kcal18.9g31.2g116g5g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216347