Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g400g720kcal76g0g48g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)175g438kcal35g0.9g29.8g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g100g23kcal1.4g3.4g0.4g0g
Kalkkunaleike (Snellman)80g72kcal13.6g1.1g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1690g2681kcal266.8g14.6g170.6g1.2g
Valittu annoskoko845g1341kcal133.4g7.3g85.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna423g670kcal66.7g3.7g42.7g0.3g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398