Kukkakaalivuoka
2 kukkakaalia
75 g voita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l maitoa
2 munaa
suolaa
yrettisuolaa
valkopippuria
juustoraastetta
Keitä kukkakaali melkein kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
Valmista sillä aikaa kastike.
Sulata rasva kattilassa.
Lisää vehnäjauhot, kiehauta.
Vatkaa joukkoon maito ja keitä n. 5 min. Mausta valkopippurilla ja varovasti suolalla.
Lisää kastikkeen vähän jäähdyttyä munat.
Laita keitetyt kukkakaalit palasina voidellun uunivuoan pohjalle.
Ripottele pinnalle yrttisuolaa.
Kaada kukkakaalien päälle kastike.
Lisää lopuksi pinnalle juustoraastetta.
Paista 200 asteessa n. 30 min eli kunnes pinta on kauniin ruskea.
Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa
Duumimamma