Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1162kcal133g0g70g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka38g330kcal0g0g37.5g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)25g2.8kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Punaviini, 12%125g105kcal0.4g0.3g0g0g
Bataatti, kuorittu 300g243kcal4.7g50.5g0.2g9g
Kesäkurpitsa300g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3797g4025kcal287.4g151.2g226.4g34.6g
Valittu annoskoko1899g2012kcal143.7g75.6g113.2g17.3g
Annoskoko puolitettuna949g1006kcal71.9g37.8g56.6g8.7g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267