Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK120g192kcal25.2g0.4g108g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 50g144kcal5.5g1.5g13g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1354kcal67g13g312.2g0.4g
Valittu annoskoko280g677kcal33.5g6.5g156.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna140g338kcal16.8g3.3g78.1g0.1g
Arvot/100g100g242kcal12g2.3g55.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632