Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 602g255kcal59g2.4g0.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 391g520kcal33g68.8g7.8g19.6g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g10kcal0.1g0.7g0g0g
Persilja 6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g1971kcal186.4g148g59.2g40.8g
Valittu annoskoko1080g986kcal93.2g74g29.6g20.4g
Annoskoko puolitettuna540g493kcal46.6g37g14.8g10.2g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698