Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 67g28kcal6.6g0.3g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 44g58kcal3.7g7.6g0.9g2.2g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g219kcal20.8g16.4g6.6g4.6g
Valittu annoskoko120g110kcal10.4g8.2g3.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna60g55kcal5.2g4.1g1.7g1.2g
Arvot/100g100g91kcal8.7g6.8g2.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698