Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 669g283kcal65.6g2.7g0.7g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 435g578kcal36.7g76.5g8.7g21.7g
Valkosipuli 13g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Persilja 6.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.5g
Rypsiöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g2190kcal207.4g164.6g65.8g45.2g
Valittu annoskoko1200g1095kcal103.7g82.3g32.9g22.6g
Annoskoko puolitettuna600g548kcal51.9g41.2g16.5g11.3g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698