Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 800g339kcal78.5g3.2g0.8g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 520g692kcal43.9g91.5g10.4g26g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2872g2621kcal248g196.8g78.6g54g
Valittu annoskoko1436g1311kcal124g98.4g39.3g27g
Annoskoko puolitettuna718g655kcal62g49.2g19.7g13.5g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698