Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 802g340kcal78.7g3.2g0.8g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 521g694kcal44g91.8g10.4g26.1g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g2628kcal248.6g197.4g78.8g54.2g
Valittu annoskoko1440g1314kcal124.3g98.7g39.4g27.1g
Annoskoko puolitettuna720g657kcal62.2g49.4g19.7g13.6g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698