Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 936g397kcal91.8g3.7g0.9g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 608g809kcal51.3g107.1g12.2g30.4g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton70g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Persilja 9g2.6kcal0.1g0.1g0g0.7g
Rypsiöljy 33g290kcal0g0g32.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g3067kcal289.8g230.2g92g63.2g
Valittu annoskoko1680g1533kcal144.9g115.1g46g31.6g
Annoskoko puolitettuna840g767kcal72.5g57.6g23g15.8g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698