Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 100g42kcal9.8g0.4g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 65g87kcal5.5g11.4g1.3g3.3g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g328kcal31g24.4g9.8g6.8g
Valittu annoskoko180g164kcal15.5g12.2g4.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna90g82kcal7.8g6.1g2.5g1.7g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.8g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698