Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1070g453kcal104.9g4.3g1.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 695g925kcal58.7g122.4g13.9g34.8g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Persilja 11g2.9kcal0.1g0.1g0g0.9g
Rypsiöljy 37g331kcal0g0g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g3504kcal331.2g263.2g105g72.4g
Valittu annoskoko1920g1752kcal165.6g131.6g52.5g36.2g
Annoskoko puolitettuna960g876kcal82.8g65.8g26.3g18.1g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698