Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1203g510kcal118g4.8g1.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 782g1041kcal66g137.7g15.6g39.1g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Persilja 12g3.3kcal0.2g0.1g0g1g
Rypsiöljy 42g372kcal0g0g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g3943kcal372.8g295.8g118g81.4g
Valittu annoskoko2160g1971kcal186.4g147.9g59g40.7g
Annoskoko puolitettuna1080g986kcal93.2g74g29.5g20.4g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.8g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698