Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 134g57kcal13.1g0.5g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 87g116kcal7.3g15.3g1.7g4.3g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Persilja 1.3g0.4kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g438kcal41.2g32.8g13g9g
Valittu annoskoko240g219kcal20.6g16.4g6.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna120g110kcal10.3g8.2g3.3g2.3g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.8g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698