Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1337g567kcal131.2g5.3g1.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 869g1156kcal73.4g153g17.4g43.5g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Persilja 13g3.7kcal0.2g0.1g0g1.1g
Rypsiöljy 47g414kcal0g0g46.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g4381kcal414.4g328.8g131.4g90.6g
Valittu annoskoko2400g2190kcal207.2g164.4g65.7g45.3g
Annoskoko puolitettuna1200g1095kcal103.6g82.2g32.9g22.7g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698