Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 201g85kcal19.7g0.8g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 130g173kcal11g22.9g2.6g6.5g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g657kcal62g49.2g19.6g13.6g
Valittu annoskoko360g329kcal31g24.6g9.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna180g164kcal15.5g12.3g4.9g3.4g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.8g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698