Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 234g99kcal23g0.9g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 152g202kcal12.8g26.8g3g7.6g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Persilja 2.3g0.6kcal0g0g0g0.2g
Rypsiöljy 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g767kcal72.6g57.6g22.8g15.8g
Valittu annoskoko420g383kcal36.3g28.8g11.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna210g192kcal18.2g14.4g5.7g4g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698