Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 267g113kcal26.2g1.1g0.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 174g231kcal14.7g30.6g3.5g8.7g
Valkosipuli 5.3g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Persilja 2.7g0.7kcal0g0g0g0.2g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g876kcal82.8g65.8g26.4g18g
Valittu annoskoko480g438kcal41.4g32.9g13.2g9g
Annoskoko puolitettuna240g219kcal20.7g16.5g6.6g4.5g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698