Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 301g128kcal29.5g1.2g0.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 196g260kcal16.5g34.4g3.9g9.8g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Persilja 3g0.8kcal0g0g0g0.2g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g986kcal93.2g74g29.4g20.2g
Valittu annoskoko540g493kcal46.6g37g14.7g10.1g
Annoskoko puolitettuna270g246kcal23.3g18.5g7.4g5.1g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698