Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 33g14kcal3.3g0.1g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 22g29kcal1.8g3.8g0.4g1.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g109kcal10.4g8g3.2g2.2g
Valittu annoskoko60g55kcal5.2g4g1.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna30g27kcal2.6g2g0.8g0.6g
Arvot/100g100g91kcal8.7g6.7g2.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698