Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 334g142kcal32.8g1.3g0.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 217g289kcal18.3g38.2g4.3g10.9g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.3kcal0.1g0.4g0g0g
Persilja 3.3g0.9kcal0g0g0g0.3g
Rypsiöljy 12g104kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g1095kcal103.4g82g32.6g22.6g
Valittu annoskoko600g548kcal51.7g41g16.3g11.3g
Annoskoko puolitettuna300g274kcal25.9g20.5g8.2g5.7g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.8g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698