Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 400g170kcal39.2g1.6g0.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 260g346kcal21.9g45.8g5.2g13g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Persilja 4g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1436g1311kcal123.8g98.4g39.2g27g
Valittu annoskoko718g655kcal61.9g49.2g19.6g13.5g
Annoskoko puolitettuna359g328kcal31g24.6g9.8g6.8g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698