Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 468g198kcal45.9g1.9g0.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 304g405kcal25.7g53.5g6.1g15.2g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton35g7.4kcal0.1g0.6g0g0g
Persilja 4.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0.4g
Rypsiöljy 16g145kcal0g0g16.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g1533kcal145g115.2g46.2g31.6g
Valittu annoskoko840g767kcal72.5g57.6g23.1g15.8g
Annoskoko puolitettuna420g383kcal36.3g28.8g11.6g7.9g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698