Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 535g227kcal52.5g2.1g0.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 348g463kcal29.3g61.2g7g17.4g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Persilja 5.3g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g1752kcal165.6g131.4g52.6g36g
Valittu annoskoko960g876kcal82.8g65.7g26.3g18g
Annoskoko puolitettuna480g438kcal41.4g32.9g13.2g9g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.8g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698