Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 250g1139kcal52.4g0g104.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 450g158kcal20.8g8.8g1.4g11.3g
Tomaatti 220g50kcal1.2g7.6g0.7g3.1g
Spagetti 150g491kcal15.3g99.6g1.7g5g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6812g4011kcal188.4g271g228.6g55g
Valittu annoskoko3406g2006kcal94.2g135.5g114.3g27.5g
Annoskoko puolitettuna1703g1003kcal47.1g67.8g57.2g13.8g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143