Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g193g851kcal14.6g129g30.8g7.7g
Voi (perinteinen meijerivoi)61g441kcal0.1g0.1g49g0g
Liivatelehti, gelatiini11g37kcal9g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl131g79kcal5g6.6g3.3g0g
Maitorahka (Pirkka)438g289kcal52.5g17.5g1.3g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g26g105kcal0.1g22.6g1.3g0g
Vadelma 123g50kcal1.2g5g1g4.5g
Mustikka metsä- 70g31kcal0.3g4.5g0.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2103g3764kcal165.6g370.6g174.2g29g
Valittu annoskoko1052g1882kcal82.8g185.3g87.1g14.5g
Annoskoko puolitettuna526g941kcal41.4g92.7g43.6g7.3g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475