Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g248g1094kcal18.8g165.8g39.6g9.9g
Voi (perinteinen meijerivoi)79g567kcal0.1g0.1g63g0g
Liivatelehti, gelatiini14g47kcal11.6g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl169g101kcal6.4g8.4g4.2g0g
Maitorahka (Pirkka)563g371kcal67.5g22.5g1.7g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g34g135kcal0.2g29g1.7g0g
Vadelma 158g65kcal1.6g6.5g1.3g5.8g
Mustikka metsä- 90g40kcal0.4g5.8g0.5g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2704g4840kcal213.2g476.2g224g37.4g
Valittu annoskoko1352g2420kcal106.6g238.1g112g18.7g
Annoskoko puolitettuna676g1210kcal53.3g119.1g56g9.4g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475