Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g28g122kcal2.1g18.4g4.4g1.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)8.8g63kcal0g0g7g0g
Liivatelehti, gelatiini1.5g5.2kcal1.3g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl19g11kcal0.7g0.9g0.5g0g
Maitorahka (Pirkka)63g41kcal7.5g2.5g0.2g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g3.7g15kcal0g3.2g0.2g0g
Vadelma 18g7.2kcal0.2g0.7g0.1g0.6g
Mustikka metsä- 10g4.4kcal0g0.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g538kcal23.6g52.6g25g4g
Valittu annoskoko150g269kcal11.8g26.3g12.5g2g
Annoskoko puolitettuna75g135kcal5.9g13.2g6.3g1g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.5g8.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475