Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g275g1216kcal20.9g184.3g44g11g
Voi (perinteinen meijerivoi)88g630kcal0.1g0.1g70g0g
Liivatelehti, gelatiini15g52kcal12.8g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl188g113kcal7.1g9.4g4.7g0g
Maitorahka (Pirkka)625g413kcal75g25g1.9g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g38g150kcal0.2g32.2g1.9g0g
Vadelma 175g72kcal1.7g7.2g1.4g6.5g
Mustikka metsä- 100g44kcal0.5g6.4g0.6g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3005g5378kcal236.6g529.2g249g41.6g
Valittu annoskoko1503g2689kcal118.3g264.6g124.5g20.8g
Annoskoko puolitettuna751g1344kcal59.2g132.3g62.3g10.4g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475