Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g495g2188kcal37.6g331.7g79.2g19.8g
Voi (perinteinen meijerivoi)158g1134kcal0.2g0.2g126g0g
Liivatelehti, gelatiini27g94kcal23.1g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl338g203kcal12.8g16.9g8.4g0g
Maitorahka (Pirkka)1125g743kcal135g45g3.4g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g68g270kcal0.3g58g3.4g0g
Vadelma 315g129kcal3.1g12.9g2.5g11.7g
Mustikka metsä- 180g79kcal0.9g11.5g1.1g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5409g9679kcal426g952.4g448g74.8g
Valittu annoskoko2705g4840kcal213g476.2g224g37.4g
Annoskoko puolitettuna1352g2420kcal106.5g238.1g112g18.7g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475