Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g770g3403kcal58.5g515.9g123.2g30.8g
Voi (perinteinen meijerivoi)245g1764kcal0.2g0.2g196g0g
Liivatelehti, gelatiini42g147kcal36g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl525g315kcal19.9g26.2g13.1g0g
Maitorahka (Pirkka)1750g1155kcal210g70g5.3g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g105g420kcal0.5g90.3g5.2g0g
Vadelma 490g201kcal4.9g20.1g3.9g18.1g
Mustikka metsä- 280g123kcal1.4g17.9g1.7g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8414g15057kcal662.8g1481.2g696.8g116.2g
Valittu annoskoko4207g7529kcal331.4g740.6g348.4g58.1g
Annoskoko puolitettuna2104g3764kcal165.7g370.3g174.2g29.1g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475