Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g1320g5834kcal100.3g884.4g211.2g52.8g
Voi (perinteinen meijerivoi)420g3024kcal0.4g0.4g336g0g
Liivatelehti, gelatiini72g251kcal61.6g0g0.1g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl900g540kcal34.2g45g22.5g0g
Maitorahka (Pirkka)3000g1980kcal360g120g9g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g180g720kcal0.9g154.8g9g0g
Vadelma 840g345kcal8.4g34.4g6.7g31.1g
Mustikka metsä- 480g211kcal2.4g30.7g2.9g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14424g25812kcal1136.4g2539.4g1194.8g199.4g
Valittu annoskoko7212g12906kcal568.2g1269.7g597.4g99.7g
Annoskoko puolitettuna3606g6453kcal284.1g634.9g298.7g49.9g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475