Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g14g61kcal1g9.2g2.2g0.6g
Voi (perinteinen meijerivoi)4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Liivatelehti, gelatiini0.8g2.6kcal0.6g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl9g5.6kcal0.4g0.5g0.2g0g
Maitorahka (Pirkka)31g21kcal3.8g1.3g0.1g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g1.9g7.5kcal0g1.6g0.1g0g
Vadelma 8.7g3.6kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Mustikka metsä- 5g2.2kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g269kcal11.8g26.6g12.4g2.2g
Valittu annoskoko75g134kcal5.9g13.3g6.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna38g67kcal3g6.7g3.1g0.6g
Arvot/100g100g179kcal7.8g17.7g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475