Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g1540g6807kcal117g1031.8g246.4g61.6g
Voi (perinteinen meijerivoi)490g3528kcal0.5g0.5g392g0g
Liivatelehti, gelatiini84g293kcal71.9g0g0.1g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl1050g630kcal39.9g52.5g26.2g0g
Maitorahka (Pirkka)3500g2310kcal420g140g10.5g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g210g840kcal1g180.6g10.5g0g
Vadelma 980g403kcal9.8g40.2g7.8g36.3g
Mustikka metsä- 560g247kcal2.8g35.8g3.4g18.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16828g30114kcal1325.8g2962.8g1393.8g232.8g
Valittu annoskoko8414g15057kcal662.9g1481.4g696.9g116.4g
Annoskoko puolitettuna4207g7529kcal331.5g740.7g348.5g58.2g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475