Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g165g729kcal12.5g110.6g26.4g6.6g
Voi (perinteinen meijerivoi)53g378kcal0.1g0.1g42g0g
Liivatelehti, gelatiini9g31kcal7.7g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl113g68kcal4.3g5.6g2.8g0g
Maitorahka (Pirkka)375g248kcal45g15g1.1g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g23g90kcal0.1g19.3g1.1g0g
Vadelma 105g43kcal1g4.3g0.8g3.9g
Mustikka metsä- 60g26kcal0.3g3.8g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1803g3226kcal142g317.4g149.2g25g
Valittu annoskoko902g1613kcal71g158.7g74.6g12.5g
Annoskoko puolitettuna451g807kcal35.5g79.4g37.3g6.3g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475